Om oss

Om Stelladogs

 

Vi är cecilia, Fredrik och barnen Daniel & Andreas. Vi bor i Bollebygd.

På bilden till vänster är Daniel med våran fina hund Diablo. Daniel är 13 år och tävlar och sköter om sin Diablo. Ett underbart ekipage .

Vi är en familj som tävlar och föder upp greyhounds. Vi har varit aktiva i sporten sedan 2004 då vi köpte våran första greyhound. Våran första kull såg dagsljuset 2009. Det var mellan Black Boy & Tinctoria. Nu har valparna hunnit fylla 3 år och redan skördat flera täckes vinnare som Breeders Oaks, Sprinterderbyt, Borås -sprint & Keops Naolin Memorial vinnare. Till höger är underbara Chakana när hon vann Breeders oaks 2012. Chakana vann även bla. Änglarnas race .mm

Bilden ovan har vi en annan broder ur kullen som heter Ksara. Han vann bla. Sprinterderbyt . Ksara bor i Stockholm,. En mycket duktig hund.

Elvis the King (ovan) är nog en av dom vassaste i kullen. Han har haft lite bekymmer med sin lilla söta tå, med sista rapporten vi fick så var han fit for fight. Så nu får ni/vi se upp på barnorna 2013. :-)

Bilden till vänster är Yalumba som vann Keops Naolin Memorial . Det var en spännande cup som 12 hundar startade i. Men våran duktiga kille tog hem det.

Bilden ovan står Fredrik med Kourtaki som vann Borås sprinten och Cecilia står med brorsan Yalumba som kom 2-a. Det kan ju inte bli mycket bättre!!! Det går inte att missa hur glada vi var

 

Kourtaki & Yalumba vann varsitt lopp i semifinalerna till Borås sprinten